Kost & Hälsa

Allergisk?

2016-05-15 09:49 #0 av: Cornish-rex

Hej!

Om det är okej för admin tänkte jag tipsa om en grej som faktiskt har fungerat för vår familj. Riktigt bra. Jag kan tänka mig att många av er kan ha nytta av det, då jag antar att det finns ett flertal här inne som är pälsdjursallergiker.

Allergenius har utvecklat ett hundschampo som ska minska hundens allergen. Utöver det är schampot bra för både päls och hud, vi behöver inte ens använda balsam efteråt! Jag ingår i de 80 procenten som faktiskt har märkt av en klar förbättring på både katt och hund. Min man kan nu vara tillsammans med min familjs hundar och katt utan några som helst problem - trots att han innan var väldigt dålig, även med allergitabletter.

Rekommenderas verkligen om ni har någon i er närhet som är allergisk!
(De har även forskat fram individuella tester till hund, för att se hur mycket och vilka allergener hunden har. Allt för att hjälpa oss som vill ha hund trots pälsdjursallergi).  Att pengarna går till forskning - framtagning av pälsdjursvaccin, gör saken ännu bättre.

Kram och lycka till!

Anmäl
2016-05-15 17:37 #1 av: Mika-S

Hej! Fråga gärna mig  innan du lägger upp reklam på forumet. Detta kan du läsa i våra sajtregler

Jag låter dock inlägget stå kvar eftersom det kan vara intressant för pälsdjursallergiker. 

Sajtvärd för Valp & unghund

Mvh Mika

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.