Träning

Hur tränar ni

2016-03-31 09:05 #0 av: ipopuma

Vad har ni gjort med er unga hund. Vad har ni tränat? Hur har ni tränat? Vad är era planer med träningen och är det något ni tycker är viktigt

Anmäl
2016-04-02 15:49 #1 av: ipopuma

Har en unghund som är pappas har tränat in fria följet än så länge (hade en metod som jag ville testa) och början på gripa och tasstarget. 

Anmäl
2016-04-02 17:54 #2 av: Turast

Marcie
Fritt följ, hopp, hopp-sitt, tasstarget, nostarget, tandtarget, apportering, snurr, spinn, lägg dig, sitt, slalom mellan benen, inkallning (och allt annat vardagstjafs), skvaller. 

Vill lära in att "le" eftersom hon redan gör det "naturligt" haha... Vi ska hålla på med lydnad, sök, freestyle osv så är sånt vi tränar :)

Medarbetare på Valp och Unghund ifokus!
 Peace out~    - Turast
Blogg: Unidogs

Anmäl
2016-04-03 10:47 #3 av: Mika-S

Min pojk på sex månader kan inte allt för mycket. Jag har valt att lägga mer tid på att lägga grunder i träningstänk, lek, kroppskontroll, medvetenhet, impulskontroll, att skifta mellan olika aktivitetslägen under träning, att välja bort störningar, apporteringslekar, arbeta på avstånd, arbeta nära, arbeta självständigt och arbeta tillsammans, kedjning osv. 

Jag har valt att fokusera på på grunderna mer än momenten eftersom vi satsar på att komma riktigt långt och för att senare få riktigt bra moment så är det viktigt att alla grunder sitter. 

Det jag skulle säga att han kan är: sitt, ligg, puss, ingångsposition, pallen, olika belöningsord, hoppstå och inkallning. 

Sajtvärd för Valp & unghund

Mvh Mika

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.